Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (6.06 secunde)
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania. ... Cristian Stan - initiator al site-ului travelforsenses.com;
Vreau sa multumesc doamnei Marina Fara, presedintele acestei Asociatii pentru toata rabdarea si intelegenera cu care ne-a indrumat, mamei mele, Doina Lacatus, fara de care nici eu, nici acest proiect nu am fi avut un zbor atat de inalt, Manuelei Dugulan care, alaturi de Universitatea Copiilor, si-a descoperit vocatia de dascal, lui Stefan Stan si lui Robert Stan care ne-au adus in casele tuturor prin intermediul internetului, tuturor membrilor Asociatiei Universitatea Copiilor care au pus an de an numarul pentru realizarea misiunii si viziuni, universitatilor colaboratoare, domnilor rectori, domnilor si doamnelor profesori, voluntarilor si parintilor care ne-au sustinut si au crezut in ideilor si in proiectele noastre si fara de care totul nu ar fi fost decat un proiect frumos", a spus Laura Lacatus, director al Asociatiei Universitatea Copiilor din Romania, membru fondator al Retelei Internationale de Universitati ale Copiilor EUCU.Net.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara, deschis intre orele 9.00 - 20.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Impulsionat de noul statut pe care il susotesc subalternii ca l-ar avea in partid, Ion Iliescu si-a expus ieri, in cadrul unei conferinte de presa, panseurile despre succesorul sau la Cotroceni si relatiile acestuia cu Alianta PNL-PD.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Am invins, dictatorul a fugit, a vorbit acum despre Ion Iliescu si despre manipularea si diversiunea din studiourile Televiziunii Romane. ... Dupa pranz a ajuns in studiourile Televiziunii Romane, alaturi de Ion Caramitru. ... Intr-o declaratie de patru ore, filmata de anchetatori, Mircea Dinescu a vorbit si despre Ion iliescu.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare. ... Se constituie Consiliul Frontului Salvarii Nationale prezidat de Ion Iliescu.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu. De altfel, numele lui Ion Iliescu figureaza la mai multe capitole ale documentului.
Primii care au anuntat obtinerea sumei de 25,8 miliarde de lei au fost reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Gorj, in frunte cu presedintele Ion Calinoiu, care este si presedinte executiv al Organizatiei Centrale a PSD.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Acelasi lucru il spune si candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, decanul Baroului Ion Popescu:
Liderul Organizatiei Municipale de Tineret a PD-L Constanta, Andreea Ion, a declarat ca 230 de persoane au semnat pana in prezent apelul catre Emil Boc in care ii atrag atentia asupra practicilor "securisto-comuniste" folosite de conducerea interimara a PD-L Constanta impotriva membrilor sai.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
În timp ce deputatul Victor Ponta si seful Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, ii cer demisia lui Ionel Mantog din functia de director al Complexului Energetic Turceni, liderii democrat-liberali sustin ca pesedistii prefera o colaborare cu liberalii pentru posturile din administratia publica locala.
google-analytics.com